Over Iduna

Iduna is een godin uit de Germaanse Mythologie. Het is de godin van de eeuwige jeugd en onsterfelijkheid.

Het ontstaan van Schoonheidssalon Iduna:

De schoonheidssalon is opgericht door Tjitske Dijkstra in 1975. Toen begonnen aan huis en na een aantal jaren verhuisd naar een winkelpand in het centrum van Grou. Daar is de Schoonheidssalon nog altijd gevestigd. Tjitske heeft na vele jaren met veel plezier te hebben gewerkt in 2012 besloten te stoppen met werken en de schoonheidssalon over te dragen aan Corina.

Ik (Corina van Dijk) ben in 1997 begonnen aan de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken bij schoonheidssalon Iduna. De kinderen waren toen nog klein dus ik begon met 1 dag in de week te werken. Met het ouder worden van mijn kinderen groeide ook het aantal uren werken in de salon. Vandaag de dag ben ik met veel plezier vier dagen in de week aan het werk.

Waarom Iduna?

Gewoon in een gezellige en rustgevende omgeving de huid een lekkere boost geven.
Nog een paar redenen om langs te komen!

  • Wilt u advies over hoe de huid te verzorgen?
  • Bent u toe aan ontspanning?

In de salon wordt tijdens het eerste bezoek een intake gedaan. Hierbij wordt aan de hand van een vragenlijst duidelijk wat de wensen zijn en voor mij om uit te leggen hoe er in de salon gewerkt wordt. Dan volgt de huidanalyse en uitleg over de verzorging van de huid. Huidverzorging thuis hoort er gewoon bij. Het is belangrijk voor een gezonde huid. Ook al is er geen tijd om elke maand een behandeling te ondergaan bij een juiste verzorging thuis zal de huid dit laten zien en voelen!